Monday, 6 August 2012

saya sayang awak

kau  hadir  tanpa  ku  sedari ,
mengisi  kekosongan  hati ,
kini  kau  pergi  tinggalkan  ku , 
lemas  ku  dalam  sepi .

kadang-kadang  kita  tak  pernah  sedar  orang  yang  paling  rapat  dengan  kita  sebenarnya  mempunyai  perasaan  terhadap  kita  sendiri ,
dia  layan  , sayang  dan  sanggup  terima  kita  seadanya ,
tapi  apalah  guna  kalau  bila  kita  sedar  ,  semua  tu  dah  terlambat .

saya  bersyukur  ada  DIA
saya  sayang  dia  sangat-2 ,
 tak  pernah  terfikir  nak  lepaskan  dia ,
tiba-2  dapat  ilham  nak  tulis  blog  pasal  dia  malam  ni .

kes  kitaorang  ni  special  sikit  sebab  bermula  daripada  musuh ,
mula-2  dulu  panggil  aku kau , 
tapi  sekarang  rasa  pelik  kalau  guna  aku kau  kecuali  bila  bergurau ,
tapi  tak  nak  cerita  lebih-2 ,
biarlah  kitaorang  je  yang  tau  pasal  hal  masing-2 ,
hehehehehe

yang  paling  sedih  dah  nak  dekat  raya  tapi  tak  buat  persiapan  apa-2  pun ,
tak apa lah  tak  nak  susahkan  ibu , 
janji  ibu  gembira ,
semalam  hari  lahir  ayah  saya  yang  ke - 40 ,
walaupun  dia  dah  tua  tapi  tetap  nampak  kacak  di  mata  saya ,
dia lah  hero  saya ,
siapa  lah  yang  tak  sayang  ayah  sendiri  kan ?
sedih  la  jugak  tak  dapat  sambut , 
tapi  mungkin  sambut  sekali  dengan  birthday  saya  bulan  depan ,
tu  yang  tak  sabar-2  tunggu 
sampai  sini  je la

terima  kasih

^_______^







Cute Spinning Flower Blue